Lakeus Office Total Cyber Protection

On aika tehostaa tietoturvaa: Lakeus Office Total Cyber Protection

Lakeus Office Total Cyber Protection -palvelu koostuu useista tietoturvaan liittyvistä kokonaisuuksista ja niitä voi hankkia kokonaisratkaisuna tai yksittäisinä moduuleina.

Työasemat ja kannettavat:

KEVYT JA KATTAVA SUOJAUS

Nykypäivän tietoturva edellyttää, että suojaus on paljon muutakin kuin vain perinteistä tunnistepohjaista torjuntaa. Lakeus Office Total Cyber Protection -ratkaisun avulla tehokas, resursseja vain vähän kuluttava tietoturva toimii mainiosti sekä Windows- että Mac-tietokoneissa. Se sisältää myös erittäin oleellisen korjauspäivitysten hallinnan.

Uhkakuvat ovat muuttuneet viiden viime vuoden aikana sellaisiksi, että normaalit tietokoneiden turvatoimet eivät enää riitä.

Nykyaikaisten tietoturvatarpeiden täyttäminen edellyttää todistetusti toimivaa suojausta, joka hyödyntää reaaliaikaista uhkatietojen keräystä sekä uraauurtavia tekniikoita, kuten heuristiikka-analyysia ja työkaluja, sekä korjauspäivitysten hallintaa.

Mobiililaitteet:

SUOJASSA, EI KAHLEISSA

Mobiililaitteiden hallinta on tärkeä osa nykypäivän tietoturvaa. Lakeus Office Total Cyber Protection -ratkaisulla voi suojata ja hallita kaikkia iOS- ja Android-mobiililaitteita käyttämällä mobiililaitteiden hallintaa ja VPN:ää - rajoittamatta työntekijöiden toimintaa.

TÄRKEÄ MUTTA TURVATON!

Älypuhelimet ovat yhtä aikaa korvaamattomia ja haavoittuvaisia. Ne ovat täynnä arkaluonteisia yritystietoja, joten suojaamattomat laitteet voivat muodostaa vakavan uhan organisaatiolle.

Yrityksen tietoliikennettä, kuten arkaluontoisia sähköposteja, voi seurata reaaliaikaisesti julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Haitalliset sivustot ja sovellukset voivat vuotaa vielä enemmän tietoja ja aiheuttaa valtavia puhelinlaskuja. Jos laite katoaa tai se varastetaan, mitä sitten tapahtuu?

Tilanteen ratkaiseminen on haastavaa. Ensinnäkin erilaisia laitteita on paljon ja lisäksi ne sijaitsevat usein verkon peittoalueen ulkopuolella, mikä heikentää näkyvyyttä ja hallintaa.

Palvelimet:

KUN TIETOTURVA RATKAISEE

Palvelimet ovat tärkeässä roolissa yrityksen viestinnässä, yhteistyössä ja tietojen tallennuksessa. Lakeus Office Total Cyber Protection sisältää parhaan palvelintietoturvan tinkimättä palvelinten suorituskyvystä.

ÄLÄ LAIMINLYÖ PALVELIMIEN TIETOTURVAA!

Korkean profiilin hyökkäyksistä on voitu todeta, että palvelimet ovat edelleen äärimmäisen tärkeä osa yleistä tietoturvastrategiaa. Palvelimet ovat roolinsa vuoksi eräs merkittävimmistä yritysresursseista, joihin hyökkäykset kohdistuvat.

Asianmukaisten asetusten lisäksi tarvitaan todistetusti toimivaa tietoturvaa, joka hyödyntää reaaliaikaisia uhkatietoja sekä uraauurtavia tekniikoita ja työkaluja, kuten heuristiikka-analyysia ja korjauspäivitysten hallintaa. Tämä varmistaa, että tietoturvataso vastaa nykyaikaisia tarpeita.

Palomuuripalvelu:

ÄÄRIMMÄISTÄ TIETOTURVAA KAIKEN KOKOISILLE YRITYKSILLE

Lakeus Office Total Cyber Protection -palvelun moderni UTM -tasoja hyödyntävä palomuuriratkaisu vapauttaa verkon sisäistä ja ulkoista kapasiteettiä liiketoiminnan tarvitsemaan tiedonsiirtoon ja vie tietoturvan aivan uudelle tasolle.

EI PELKKÄ PALOMUURI!

UTM laajentaa ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Mukana on virustorjunta, roskapostisuodatin, hyökkäyksien torjunta, web-selailun suodatus ja etätyöyhteydet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiin!