Business Vision Cloud

Hallitse mainosnäyttöjen sisältöä pilvipalvelulla!

Business Vision Cloud mahdollistaa toimintojen hallinnan ajasta, paikasta ja näytön sijainnista riippumatta.

Sinun yrityksesi, Sinun visiosi

Järjestä ja näytä haluamaasi sisältöä nopeasti infonäyttöjen Toshiba Business Vision -ohjelmiston avulla. Kehittyneen ratkaisumme avulla voit suunnitella omaa infonäyttösisältöä. Kehittyneistä toiminnoistaan huolimatta Business Vision on todella helppokäyttöinen. Selkeässä suomenkielisessä käyttöliittymässä voit suunnitella asetteluita joustavasti ja räätälöidä malleja. Voit hyödyntää useita näyttöjä sekä käyttää videoita, kuvia, tekstiä, yhteisöpalvelusyötteitä, ym.

Näytä haluamaasi sisältöä haluamallasi tavalla

Toshiba Business Visionilla voit näyttää juuri haluamaasi sisältöä. Ohjelmisto tukee videoita, kuvia, tekstiä, yhteisöpalvelusyötteitä, RSS-syötteitä ja verkkosivustoja, joten voit houkutella asiakkaita monipuolisella sisällöllä. Lisäksi voit näyttää sisältöä haluamallasi tavalla, sillä voit hallita asettelua ja näytettäviä elementtejä helposti sekä valmiiden mallien että räätälöitävien mallien avulla.

Ajoitus ennen kaikkea

Ajoitus on erittäin tärkeää asiakkaiden huomion saamiseksi. Toshiba Business Vision tarjoaakin mahdollisuuden ajastaa sisältöä yksittäisille tai useille näytöille. Voit ajastaa sisältöä viikoittain, päivittäin tai tunneittain näytettäväksi sen mukaan, miten haluat asiakkaita houkutella.

Toimii saumattomasti useissa näytöissä

Virtual Videowall -ohjelmisto muokkaa sisällön automaattisesti useilla näytöillä näytettäväksi. Sen ansiosta voit näyttää videoseinällä joko yhden suuren kuvan tai useita rinnakkaisia kuvia.

Monipuolinen hallinta

Eritasoisten hallintaoikeuksien avulla voit antaa eri käyttäjille erilaisia hallintaoikeuksia ja luoda käyttäjäryhmiä järjestelmän hallintaa varten. Voit myös luoda sääntöjä, joiden perusteella tiettyjä sisältötyyppejä (esimerkiksi ikärajojen perusteella) rajoitetaan tietyissä paikoissa. Tämä on mahdollista vain muutamalla napsautuksella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiin!