ICT-palvelut

IT-ylläpito

Tarjoamme räätälöityjä IT-ylläpitopalveluita kaikenkokoisille yrityksille.

Ota yhteyttä myyntiin

IT-ulkoistus

IT-ulkoistus on kustannustehokas vaihtoehto verrattuna oman IT-henkilöstön palkkaamiselle. Meiltä saat asiantuntijaratkaisun juuri yrityksenne tarpeisiin sopivassa laajuudessa.

Ota yhteyttä myyntiin

Tietoturva ja tietoliikenne

Tietoturva- ja tietoliikenneratkaisumme ovat saatavilla kuukausimaksupohjaisella palveluhinnoittelulla, jolloin vältytään suurilta alkuinvestoinneilta ja kulut kohdistuvat oikein koko laitteiden elinkaaren ajalle.

Ota yhteyttä myyntiin

Microsoft Office 365

Työskentele missä tahansa, milloin tahansa, millä laitteella tahansa – helposti ja luotettavasti. Microsoft 365 tarjoaa monipuoliset työkalut sekä toimistotyöhön että yhteistyöhön muiden kanssa verkon yli.

Lue lisää

Lakeus Office Cyber Protection

Total Cyber Protection -palvelu koostuu useista tietoturvaan liittyvistä kokonaisuuksista ja niitä voi hankkia kokonaisratkaisuna tai yksittäisinä moduuleina.

Lue lisää

Lakeus Office Infra

IT-laitteet palveluna! Infrapalvelut osaksi budjetointia: Lakeus Office Total Infra -palvelun voit yhdistää osaksi muita IT-palveluitamme tai hankkia erikseen.

Lue lisää

Business Fusion Vision Cloud

Hallitse mainosnäyttöjen sisältöä pilvipalvelulla! Business Vision Cloud mahdollistaa toimintojen hallinnan ajasta, paikasta ja näytön sijainnista riippumatta.

Lue lisää