Verifone

Verifone on toimittanut yli 29 miljoonaa maksupäätettä ja asentanut yli 20 000 sähköisen kaupankäynnin ratkaisua ympäri maailmaa. Verifone-konsernissa työskentelee 5600 työntekijää 150 maassa.

Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Yhtiö tarjoaa sähköisen maksamisen ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin, pienistä lähikaupoista aina suuriin kansainvälisiin ketjuyrityksiin.

SAIO – Verifonen uusi maksamisen konsepti

SAIO (Super All In One), Verifone Finland tuo markkinoille uuden konseptin käyttää maksupäätettä.

Kun kauppias ennen hankki maksupäätteen, hän sai maksut tililleen vasta tehtyään sopimukset haluttujen pankkien kanssa ja lähetettyään tarvittavat tiedot maksupäätetoimittajalle.

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita.

Verifone SAIO -palvelu sisältää:

  • Verifone-korttisopimuksen
  • Maksupäätteen
  • Sekä kauppiaan valitsemat lisäpalvelut

Verifone SAIO -palvelun edut kauppiasasiakkaille:

  • Kaikki palvelut yhdeltä toimittajalta
  • Palvelun edullinen kuukausimaksu, jolloin kauppiaan kiinteät kuukausikustannukset laskevat
  • Kilpailukykyinen provisiohinnoittelu kaiken kokoisille yrityksille
  • Laaja palvelupakettivalikoima, josta kauppiaat voivat valita juuri parhaiten heidän tarpeeseensa sopivan paketin
  • Kaikkiin palvelupaketteihin sisältyy nyt myös web-raportointipalvelu SAIO maksutapahtumien seurantaan

Uusi Verifone V400 on kevyesti nopein ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen.

Kannettava V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille. Kuitit tulostuvat päätteen nopealla, sisään- rakennetulla kuittitulostimella.

V400 vastaanottaa maksut kaikilla maksutavoilla, NFC-lukija lukee lähimaksut salaman nopeasti. Roisketiiviin päätteen isolla 3,5” Gorilla Glass –teknologialla suojatulla kosketusnäytöllä pyörii vaikka video.

Verifonen kehittämä luotettava maksupäätesovellus takaa sujuvan maksamisen 24/7 ja päätteen turvaominaisuudet tarjoavat alan parhaan tietosuojan.