Nets

nets Lakeus Office

Nets on Pohjoismaiden johtava maksupäätteitä ja maksujärjestelmiä sekä maksukorttipalveluja tarjoava yritys. Mikäli tarvitset maksupäätteen yrityksellesi tai haluat yhtenäisen Pohjoismaisen maksupäätejärjestelmän, saat sen meiltä. Nets toimii Pohjoismaiden laajuisesti, mutta tukee ratkaisujen käyttöönottoa ja käyttöä paikallisesti.

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Laitevalmistaja ja Nets ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, ohjelmistoille ja välityspalvelulle, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Koska maksupääte on kaikkien Pohjoismaisten pankkien hyväksymä, voit valita tapahtumien vastaanottajan laajasta joukosta.

Nets maksupäätteiden ominaisuuksia:

  • Korttitapahtuma kestää lähimaksukortilla vain 1-2 sekuntia
  • Tehokkuutta parantavat entisestään tehokas suoritin, laajakaistayhteys ja Netsin nopea välityspalvelu
  • Selkeän graafisen värinäytön ja suurten näppäinten ansiosta päätettä on helppo käyttää
  • Näppäinsuoja pitää sivullisten katseet loitolla ja maksajan PIN-koodin turvassa
  • Suuri ja selkeä värinäyttö
  • Lähimaksuominaisuus
  • Helppo ja nopea käsitellä

Langaton Ingenico Move3500

Anna 4G:n vauhdittaa myyntiäsi

Move3500:n ansiosta myymäläsi pysyvät aina yhteydessä. Sitä voidaan käyttää 4G, Wifi ja Bluetooth -moodeissa ja jopa paritettuna yhteensopivaan tabletti- tai pilvipohjaiseen mobiilikassaan. Mukana toimitetaan kätevä lataustelakka, tai voit ladata tien päällä lisävarusteisella autolaturilla.

Aina ajan tasalla

Move3500 tarjoaa nopean toimintonäppäimillä käytettävän valikon joka on tuttu kenellä tahansa maksupäätettä aiemmin käyttäneelle. Lähimaksulukija on sijoitettu havainnollisesti näytön yläpuolelle. Laite täyttää viimeisimmät turvallisuusvaatimukset ja säilyy käyttökelpoisena pitkälle tulevaisuuteen.

Tekniset tiedot:

PCI PTS: Class 5
Lähimaksut: NFC
Näyttö: 3,2” 320 X 240 pikseliä
Koko: 169 x 57 x 78 mm
Paino: 320 g
Tietoliikenne: 4G roaming SIM, Bluetooth, Wifi
Akku: 2200 mAh