Nets

 

nets Lakeus Office

Nets on Pohjoismaiden johtava maksupäätteitä ja maksujärjestelmiä sekä maksukorttipalveluja tarjoava yritys. Mikäli tarvitset maksupäätteen yrityksellesi tai haluat yhtenäisen Pohjoismaisen maksupäätejärjestelmän, saat sen meiltä. Nets toimii Pohjoismaiden laajuisesti, mutta tukee ratkaisujen käyttöönottoa ja käyttöä paikallisesti.

Turvallisuus on Netsille ensisijaisen tärkeää. Laitevalmistaja ja Nets ovat hankkineet sertifioinnin maksupäätteelle, ohjelmistoille ja välityspalvelulle, jotka täyttävät myös korttiyhtiöiden ja viranomaisten turvallisuusmääritykset. Koska maksupääte on kaikkien Pohjoismaisten pankkien hyväksymä, voit valita tapahtumien vastaanottajan laajasta joukosta.

Nets maksupäätteiden ominaisuuksia:

  • Korttitapahtuma kestää lähimaksukortilla vain 1-2 sekuntia
  • Tehokkuutta parantavat entisestään tehokas suoritin, laajakaistayhteys ja Netsin nopea välityspalvelu
  • Selkeän graafisen värinäytön ja suurten näppäinten ansiosta päätettä on helppo käyttää
  • Näppäinsuoja pitää sivullisten katseet loitolla ja maksajan PIN-koodin turvassa
  • Suuri ja selkeä värinäyttö
  • Lähimaksuominaisuus
  • Helppo ja nopea käsitellä
 
Esimerkiksi

Kannettava iWL250 3G maksupääte on tarkoitettu liikkuvaan myyntiin 3G-yhteydellä

Loistava valinta läheteille, pienyrittäjille ja yrityksille, joissa maksupääte täytyy viedä asiakkaan luokse.e.

Lähimaksuominaisuus (NFC)
Pienikokoinen pääte värinäytöllä
3G-yhteydellä
Tippi-ominaisuus
Paikallinen tekninen tuki
Vaihtopalvelu
Netsin ohjelmisto

Kannettava iWL250 maksupääte on oivallinen valinta kaikille yrittäjille, joilla on tarve viedä maksupääte asiakkaan luokse tai joiden myynti on liikkuvaa. iWL250 on yksi markkinoiden pienimmistä ja kätevimmistä kannettavista maksupäätteistä varustettuna huippuluokan teknologialla. Maksupäätteessä on korkean resoluution värinäyttö sekä sisäänrakennettu lähimaksulukija. Netsin pohjoismainen ohjelmisto takaa turvalliset, luotettavat ja käyttäjäystävälliset maksutapahtumat.

Kannettava iWL250 tukee kaikkien maksukorttien lisäksi lähimaksukortteja sekä NFC-laitteita ja se on suunniteltu täyttämään markkinoiden korkeimmat turvallisuusvaatimukset (PCI PTS 3).

iWL250 on sujuva ja tehokas käyttää, ja sen tehokas akku takaa pitkän toiminta-ajan. Akku on helppo ladata maksupäätteen vakiovarusteisessa lataustelakassa.