Kahviautomaatit

 

Vuokraamme, myymme ja huollamme Paulig -kahvikoneet sekä -tarvikkeet

 
 

Vaihtoehtoja on useita, tässä yksi laadukas vaihtoehto esimerkkinä!

Paulig Coffiesta FB valmistaa suodatinkahvin, espressot, cappucinot, kaakaot ja kuumat mehut sekä teet laadukkaista raaka-aineista kuppi kerrallaan suodattaen. Coffiestassa on kahvisäiliön lisäksi neljä muuta raaka- ainesäiliötä, joten laitteen juomavalikoima on hyvin monipuolinen. Lisävarusteena tähän kahviautomaattiin on myös saatavilla alakaappi kylmävesijärjestelmällä, jolloin myös kylmä vesi sekä hiilihappovesi ovat mahdollisia.

Laite on toimintavarma ja uuden värillisen kosketusnäytön myötä myös erittäin helppokäyttöinen. Coffiesta FB:n käyttökielen voi vaihtaa helposti laitteen näytön kautta. Laitteessa on erillinen annostelija kahville ja kuumalle vedelle, joten kuuman veden joukkoon ei sekoitu kahvipisaroita. Kuppitunnistin takaa, että kuppi asettuu aina oikeaan kohtaan. Kokoustarjoilujen sujuvuutta tehostaa mahdollisuus täyttää kerralla koko termoskannu.

Laitteessa on automaattinen puhdistusohjelma sekä ainutlaatuinen patentoitu suodatinyksikkö. Laitteen säännöllinen puhdistaminen takaa hyvän kuppilaadun, ja varmistaa, että hyvää kahvia on saatavilla keskeytyksettä. Pesuohjelmat ovat helppoja ja nopeita: laite huuhdellaan kerran päivässä, ja puhdistetaan viikoittain puhdistusainetta käyttäen. Laitteessa käytettävä puhdistusaine on myrkytön. Lisäksi laitteen näyttö ilmoittaa, kun raaka-aine tai suodatinpaperi on loppumassa tai tippa- allas on täynnä.

Paulig Coffiesta FB sopii toimistoihin, asiakaskahvitukseen, odotustiloihin ja kaikkialle missä tuoretta kahvia halutaan tarjoilla helposti ja nopeasti.

Paulig kahvikoneet