Kahvi- ja vesiautomaatit

 

Vuokraamme, myymme ja huollamme Paulig -kahvi- ja vesiautomaatit

 

Kahviautomaatit

 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Edge -kahvilaite

Edge on kahviautomaatti, joka soveltuu erinomaisesti mm. toimistoihin, asiakaskahvitukseen, odotustiloihin ja kaikkialle missä tuoretta kahvia halutaan tarjoilla helposti ja nopeasti. Kahviautomaatti valmistaa suodatinkahvin, espressot, cappuccinot, caffè lattet ja kaakaot laadukkaista raaka-aineista. Laitteesta saa lisäksi erillisestä liitännästä kuumaa vettä, sekä optiona kylmää ja hiilihapotettua vettä.

Laite valmistaa kahvin suoraan tuoreista pavuista ja suodattaa jokaisen kupillisen annos kerrallaan. Kahvilaite on toimintavarma ja 10,4 " kosketusnäytön ja LED-valojen ansiosta myös helppokäyttöinen. Laitteessa on juoman vahvuuden ja maitomäärän säätö, kuppitunnistin ja mahdollisuus kannutäyttöön, mikä helpottaa mm. kokouskahvituksia.

Laitteessa on kaksi papusäiliötä. Kummankin papusäiliön tilavuus on 2 kg, joka mahdollistaa noin 150 suodatinkahvin ja 220 espresson valmistuksen yhdellä täytöllä. Laitteessa on lisäksi kaksi muuta raaka- ainesäiliötä maitojauheelle ja kaakaolle. Roskasäiliöön mahtuu jopa 140 kupilliseen käytetyt kahvinpurut.

Kahvilaite on mahdollista yhdistää erilliseen maksujärjestelmään.

Laitteessa on helppo puhdistusohjelma. Laitteen säännöllinen puhdistaminen takaa hyvän laadun ja varmistaa, että hyvää kahvia on saatavilla keskeytyksettä.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Melitta Cafina XT8-F kahviautomaatti

Melitta XT8-F on automaattinen suodatinkahvilaite suureen päivittäiseen kulutukseen soveltuen mm. ravintoloihin, kahviloihin, liikenneasemille, hotelleihin ja tapahtumaympäristöihin.

Laite valmistaa kahvia tarpeen ja kulutuksen mukaan neljän litran säilytysastiaan. Laitteen voi ajastaa eri keittotasoille esim. ruuhka- aikoina. Laitteessa on iso 10,4" kosketusnäyttö jota voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaisesti ja näytönsäästäjänä voidaan käyttää videota ja kuvaa. Laitteen taustakuvaa voidaan personoida esimerkiksi valitun kahvin mukaan.

Lukittava kahvijauhesäiliö on vetoisuudeltaan 3kg, kannutäyttö löytyy vakio-ominaisuutena ja laitteessa on erillinen ulostulo kuumalle vedelle (säädettävällä lämpötilalla). Kahvia ja kuumaa vettä voi annostella laitteesta samalla kertaa. Säädettävä ja valaistu kahvin annosnokka on säädettävissä 70-200mm kupeille ja helpottaa erikokoisten kuppien käyttöä. Laite on suuresta kapasiteetistaan huolimatta kompakti, vain 35cm leveä jolloin sijoittaminen esim. kahvilinjastoon on tehokasta. Laitteen runko on metallia. Sivupaneelit ovat harjattua alumiinia. Kosketusnäyttö on erikoisvahvisteista lasia. Laitteessa olevien LED- valojen sävyä voi säätää tarpeen ja mieltymyksen mukaan. Päivittäinen puhdistaminen on helppoa.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Paulig Dias kahviautomaatti

Paulig Dias kahviautomaatti valmistaa kahvisi aidoista pavuista – myös espresson. Kahden papusäiliön (2x2kg) lisäksi viisi suurta raaka- ainesäiliötä mahdollistavat todella monipuolisen kahvi-, tee- ja kaakaojuomavalikoiman. Maitokahvi aidolla maitojauheella tai vaihtoehtoisesti laktoosittomana, cappuccino tai latte aidosta espressosta - helposti hyvää kaikille!

Laite tarjoaa juoman kertakäyttökuppiin (automaattinen kuppisyöttö) tai omaan mukiin jonka laite tunnistaa automaattisesti. Suuri 22" kosketusnäyttö on selkeälukuinen ja helppo käyttää. Dias soveltuu mainiosti niin toimistoon kuin julkisiin tiloihin (lääkäriaseman odotustila, oppilaitokset jne.). Laitteessa on TMON on etähallinta- ja diagnostiikkajärjestelmä joka mahdollistaa telemetriatietojen (kuten esimerkiksi kulutuslukemien, lämpötilojen, säiliöiden raaka-aine määrien ja virhelokien) lukemisen. Lisäksi järjestelmän avulla voidaan hallita laitteita etänä, jolloin esimerkiksi ohjelmistopäivitysten, reseptiikkamuutosten ja mediatiedostojen lähettäminen laitteelle helpottuu.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Paulig Magellan 2 kahviautomaatti

Paulig Magellan 2 on tyylikäs kahviautomaatti suodatinkahville ja espressolle. Laite on monipuolinen ja soveltuu tämän johdosta niin toimistoihin kuin itsepalveluunkin (mm. ravintolat, aamiaisbuffetit ym.)

Laite valmistaa suodatinkahvin ja espressopohjaiset kahvit aidoista pavuista, papusäiliöiden kapasiteetti on 2 x 750 g. Laitteessa on lisäksi kaksi raaka-ainesäiliötä esimerkiksi maitojauheelle ja kaakaolle (3,5 l ja 1,7 l). Laite valmistaa laadukkaan maitovaahdon erilaisiin kahvijuomiin. Magellan-kahvilaitteet sisältävät kahvinvalmistuksen uusinta teknologiaa, jolla varmistetaan paras lopputulos juomien laadussa ja jatkuvasti korkealaatuinen kahvi. Laitteessa on induktioboileri ja mukautuva suodatinyksikkö, jonka avulla saadaan valmistettua niin espresso kuin suodatinkahvikin. Laite on erityisen energiatehokas (A+) ja helppokäyttöinen 7"" kosketusnäytön sekä automaattisen puhdistusohjelmansa myötä.

Laitteessa on TMON on etähallinta- ja diagnostiikkajärjestelmä joka mahdollistaa telemetriatietojen (kuten esimerkiksi kulutuslukemien, lämpötilojen, säiliöiden pintatasojen ja virhelokien) lukemisen. Lisäksi järjestelmän avulla voidaan hallita laitteita etänä, jolloin esimerkiksi ohjelmistopäivitysten, reseptiikkamuutosten ja mediatiedostojen lähettäminen laitteelle helpottuu. Lisävarusteina Magellaniin on saatavilla myös alakaappi kahdella kuppitelineellä sekä suurella roska- astialla. Magellaniin voidaan ohjelmoida 12, 23 tai 47 juomavaihtoehtoa.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Franke Spectra X-XL Vetro Black kahviautomaatti

Spectra X-XL on tehokas kahviautomaatti, joka valmistaa kahvia presso- menetelmällä. Laite on parhaimmillaan ison kapasiteetin tarpeissa, kun kahvia pitää saada nopeasti yhdellä kertaa. Paperiton suodatusprosessi takaa korkean kapasiteetin ja laadukkaan juoman jokaisessa kupillisessa.

Yhden kupillisen annostelunopeus on 1-2 s. Laite valmistaa 1-4 litraa kahvia kerrallaan, ja kolmen kilon lukittava kahvijauhesäiliö varmistaa kahvit isommallekin ryhmälle. Annospainikkeisiin voi ohjelmoida sopivat annoskoot, esim. iso ja pieni kahvi tai take away -kahvi ja kahvi maitovaralla. Teeveden laite annostelee valinnan mukaan kiinteästä tai kohdistettavasta kuumavesiannostelijasta. Stop-kyltti osoittaa kupin paikan. Spectra X-XL:n ajastintoiminnolla voidaan varmistaa, että laite valmistaa kahvia kulloinkin juuri oikean määrän. Hiljaisiksi hetkiksi laite voidaan ohjelmoida joko pienelle keittotasolle tai kokonaan pois päältä. Näyttötekstien kieli on Suomi, ja näytöllä lukevat pesuun ja käyttöön liittyvät ohjeet ja ilmoitukset ovat helppotajuisia. Viemäriputki min. 2"". Optiona mm. marinemalli, kuppitunnistin, kannutäyttö, säätöjalat, sakka-astia ja kuppilämmitin.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Paulig Coffiesta B2B kahviautomaatti

Paulig Coffiesta Bean to Brew (B2B) kahviautomaatti jauhaa kahvipavut aina tuoreena ja suodattaa jokaisen kupillisen annos kerrallaan. Laite sopii toimistoihin, asiakaskahvitukseen, odotustiloihin ja kaikkialle missä tuoretta kahvia halutaan tarjoilla helposti ja nopeasti. Kahviautomaatti valmistaa suodatinkahvin, espressot, cappucinot, kaakaot ja kuumat mehut laadukkaista raaka-aineista.

Coffiestassa on 2,5 kg kahvisäiliön lisäksi neljä muuta (2l) raaka- ainesäiliötä, joten laitteen juomavalikoima on hyvin monipuolinen. Lisävarusteena laitteeseen on myös saatavilla alakaappi. Laite on toimintavarma ja kosketusnäytön myötä myös erittäin helppokäyttöinen. Laitteessa on automaattinen puhdistusohjelma sekä ainutlaatuinen patentoitu suodatinyksikkö. Suodatinkahvia valmistettaessa laite käyttää suodatinpaperia.

Laitteen energialuokka on A+. Coffiestan käyttökielen voi vaihtaa helposti laitteen näytön kautta. Kuppitunnistin takaa, että kuppi asettuu aina oikeaan kohtaan. Kahvin voimakkuutta voi säätää kuppikohtaisesti. Kokoustarjoilujen sujuvuutta tehostaa mahdollisuus täyttää kerralla koko termoskannu. Kupillinen valmistuu joutuisasti myös pavusta jauhettuna, sillä Coffiesta B2B- laitteessa on laadukas ja nopea Ditting-mylly. Laitteessa on erillinen annostelija kahville ja kuumalle vedelle, joten kuuman veden joukkoon ei sekoitu kahvipisaroita. Laitteen säännöllinen puhdistaminen takaa hyvän kuppilaadun, ja varmistaa, että hyvää kahvia on saatavilla keskeytyksettä.

Lisätietoja saat myynnistämme

 

Tuoretta maitoa hyödyntävät kahviautomaatit

 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Jura X8 Platinum

Jura X8 on monipuolinen kahvilaite ammattikäyttöön jolla saa valmistettua niin mustia kahvijuomia, maitokahvijuomia kuin teevettä eri lämpötiloissa. Säädettävä kaksoissuutin mahdollistaa kahden samanlaisen juoman valmistamisen yhdellä kertaa. Laitteessa on edestä täytettävä 5 litran vesisäilö ja mahdollisuus suoraan vesiliitäntään (lisävaruste). Papusäiliön koko on 500g, mutta on laajennettavissa 1000g kokoon (lisävaruste).

Laitteessa on jopa 21 eri juomavaihtoehtoa. Mahdollisuus kahvin kannutäyttöön joka helpottaa mm. kokouskahvituksia. Laite on helppokäyttöinen ja helppoa hoitaa. Laitteessa on myös mahdollista ohjata tippakaukalon vesi suoraan viemäriin ja kahvipurut laitteen alla olevaan roskasäiliöön mikäli 40 kupin roskasäiliö ei ole tarpeeksi suuri (lisävaruste).

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Jura Giga X8 Chrome

Jura Giga X8 on ratkaisu monenlaiseen ammattikäyttöön. Laite soveltuu niin toimistoihin kuin kahviloihin/ravintoloihin suuren kapasiteetinsa puolesta. Laitteessa on elektrooniset keraamiset papumyllyt, ne takaavat tarkan ja kestävän karkeuden säädön. Vesisäiliö on kooltaan 5 litraa ja papusäiliöihin mahtuu 2x 650g papuja. Kaksoissuuttimen avulla voi valmistaa kaksi samanlaista juomaa samaan aikaan ja sen korkeutta voi myös säätää. Laitteessa on jopa 32 eri juomavaihtoehtoa.

Teen ystäviäkään ei ole unohdettu, sillä laitteesta saa myös kuuman veden eri lämpötiloissa. Mahdollisuus kahvin kannutäyttöön joka helpottaa mm. kokouskahvituksia. Laite on helppokäyttöinen ja helppoa hoitaa. Suuri kosketusnäyttö ja astianpesukoneessa pestävä tippakaukalo jonka voi irroittaa vaikka yhdellä kädellä paikaltaan, tuovat käytön helppoutta. Laitteessa on myös mahdollista ohjata tippakaukalon vesi suoraan viemäriin ja kahvipurut laitteen alla olevaan roskasäiliöön mikäli 40 kupin roskasäiliö ei ole tarpeeksi suuri (lisävaruste).

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Thermoplan Black&White 3 B kahviautomaatti

Thermoplan Black&White 3 B –kahviautomaatilla valmistat jopa 30 litraa kahvia tunnissa suureen, lukittavaan seitsemän litran kahvisäiliöön. Annostelijahanan korkeus on säädettävissä 115-170 mm välillä, joten laite soveltuu hyvin myös kannutäyttöön. Laitteessa on tyylikäs ja helppokäyttöinen 7" LCD-kosketusvärinäyttö, ja siihen voi ohjelmoida esimerkiksi näytönsäästäjiä ja mainoskuvia.

Thermoplan Black&White 3 B –kahviautomaatti soveltuu parhaiten isoon toimistoon tai lounaslinjastoon, jossa kahvia kuluu paljon tai kahvin valmistamisessa tulee kiire.

Kaikissa Thermoplan Black&White –laitteissa on erittäin helppo automaattinen puhdistusohjelma, joka opastaa puhdistuksen jokaisen vaiheen näytöllä.

Lisätietoja saat myynnistämme

 

Vesiautomaatit

 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Cosmetal ProStream kuuma-, kylmä- ja hiilihappovesiannostelija

Cosmetal ProStream kuuma- ja kylmävesijärjestelmä tuottaa jopa 215 kuppia 98-asteista vettä tunnissa. Yhden 250 ml kupin täyttäminen kestää vain 5 sekuntia. ProStream annostelee myös kylmää still- ja hiilihapotettua vettä. ProStreamin modernin tyylikäs hana integroidaan pöytätasoon tai esimerkiksi Paulig-kahvimoduuliin. Hana toimii helppokäyttöisillä hipaisukytkimillä ja sisältää ajastetun energiansäästötilan. Boileri ja jäähdytin asennetaan tilaa säästävästi pöytätason alle. Prostreamistä on saatavilla myös kompakti malli pelkälle kuumalle vedelle.

Lisätietoja saat myynnistämme

 
 

Kahvi- ja vesiautomaatit - Lakeus Office

Cosmetal Hi-Class kylmävesiannostelija

Tyylikkäässä Cosmetal Hi-Class vesiautomaatissa on suuri jääpankki, jonka ansiosta laitteen kapasiteetti on jopa 45 litraa tunnissa. Saat vesiautomaatista kylmän tai huoneenlämpöisen veden hiilihapolla tai ilman. Kertakäyttöpikarit voi laittaa helposti tarjolle alakaappiin. Veden korkeaa laatua ylläpidetään erityisesti vesiautomaateille kehitetyllä Brita-vesisuodattimella, joka puhdistaa jopa alle 0,5 mikronin kokoiset hiukkaset.

Hi-Class -vesiautomaatin annostelijan korkeus on säädettävissä, joten voit täyttää myös vesipullon. Elektronisen Hi-Class laitteen toimintoja voit hallita laitteen käyttöpaneelin avulla, joka toimii hipaisunäppäimillä. Voit asettaa veden lämpötilan vuodenajan mukaiseksi (kesä/talvi) ja tarkistaa annoslaskurilla laitteesta otettujen annosten määrät. Lisäksi laite muistuttaa, kun on aika vaihtaa vesisuodatin. Laitteessa on 0,4 litran tippa-allas. Laitteen lisävarusteena myytävä alakaappi sisältää mukiannostelijan sekä vesitankin pintatunnistimella poistovedelle. Paineenalennusventtiili ja tulvasulku sisältyvät laitetoimitukseen.

Lisätietoja saat myynnistämme