Lakeus Office – Back In Business

Me tulimme takaisin entistä nuorekkaampana!

Lakeus Office Oy on perustettu 1992 ja toimimme täysin itsenäisenä vuoteen 2008 asti. Henkilökuntaa oli tuossa vaiheessa 16 ja liikevaihto noin 4 miljoonaa euroa.

Vuonna 2008 teimme yrityskaupan, jolla silloinen VLP Invest Oy osti yrityksen ja tulimme osaksi Anvian liiketoimintaa.

Olemme Anvian ajan jatkaneet IT- laitteiden, toimistolaitteiden, kassajärjestelmien, maksupäätteiden ja toimistotarvikkeiden myyntiä ja näihin liittyvää huolto- ja asennustoimintaa.  LO-Palvelut Oy:n mukana tulee myös Paulig-kahviautomaattien myynti ja huolto.

Nyt jatkamme taas itsenäisenä yrityksenä tutulla henkilökunnalla ja monipuolisella laitetarjonnalla, sekä tarjoamme myös huollot, asennukset ja koulutukset.

Myymälämme ja huoltomme sijaitsee nyt saman katon alla osoitteessa Kauppaneliö 12, 60120 Seinäjoki.

Tervetuloa, me palvelemme!

 

LEHDISTÖTIEDOTE: Lakeus Office tulee takaisin omana yrityksenä!

Lakeus Office / LO-Palvelut Oy on avannut myymälän Seinäjoen keskustassa.

7.4.2017 Seinäjoki

Anvia ja  LO-Palvelut Oy ovat sopineet Anvian yritysmyymälän liiketoimintakaupasta, jolla Anvian Puskantie 18 Seinäjoen yritysmyymälän liiketoiminta ja -sopimukset siirtyvät LO-Palvelut Oy:lle ja samalla Anvia luovuttaa Lakeus Office -nimen uudelle yritykselle.  LO-Palvelut Oy:n nimi tullaan muuttamaan Lakeus Office Oy:ksi.

Voimme entistä paremmin tarjota asiakkaillemme monipuolisia IT-, toimistolaite-, kassajärjestelmä-, maksupääte-, kahviautomaatti- ja toimistotarvikepalveluja.

Tarjoamme myös huollot, asennukset ja koulutuspalvelut kaikille tuotteillemme!

Yritysmyymälän viisi henkilöä siirtyvät liiketoimintakaupassa Lakeus Office /LO-Palvelut Oy:n palvelukseen, lisäksi LO-Palvelut Oy:llä on kolme henkilöä, joten jatkossa yrityksen henkilömäärä on kahdeksan.

Lisätietoja antaa:

Jorma Söyrinki, myyntipäällikkö 0500 564621, jorma.soyrinki@lakeusoffice.fi tai toimitusjohtaja Harri Suokko 050 2608, harri.suokko@anvia.fi, Anvia Telecom Oy